House rules

Door het festivalterrein te betreden, ga je akkoord met het huisreglement van Funky Town.

Artikel 1

De koper van een toegangsticket en iedereen die de terreinen van Funky Town betreedt, is gehouden de richtlijnen op te volgen welke door de inrichters worden gegeven in het kader van de veiligheid en/of ter voorkoming van overlast. 

Artikel 2

Zijn niet toegelaten op het domein van Funky Town: 

Artikel 3

De inrichters behouden zich het recht voor: 

  1. De leeftijd van de bezoeker te controleren aan de hand van om het even welk document dat zijn/haar leeftijd bewijst 
  2. De zakken van de kledij te doen ledigen door de bezoeker 
  3. De handtassen en andere tassen te doen openen en/of ledigen door de bezoeker 
  4. Een elektronische bewaking uit te voeren zowel op het terrein als op de parking door middel van camera’s die de bewegingen van de bezoekers volgen en registreren 

Artikel 4

De inrichters behouden zich bovendien het recht voor om de toegang tot het evenement te ontzeggen of van het evenement te verwijderen, elke persoon: 

  1. Verdacht van het in bezit zijn van wapens, drugs of elk ander voorwerp dat een gevaar inhoudt voor de veiligheid 
  2. Waarvan het gedrag laat veronderstellen dat hij/zij zich inlaat met de handel in drugs of die in het verleden in het bezit gevonden werd van wapens of drugs op het terrein of de omgeving ervan 
  3. Die ernstige moeilijkheden veroorzaakt of veroorzaakt heeft in het verleden op het terrein of de omgeving ervan 
  4. Die onder invloed is van alcohol of drugs 

Artikel 5 

Alle foto's, beeld- & geluidsopnamen gemaakt op de terreinen van Funky Town door of met toestemming van de inrichters kunnen gebruikt worden voor uitzending, publicatie of promotie.

Tijdens onze activiteiten worden foto’s genomen. Deze foto’s kunnen mogelijk gepubliceerd worden op de sociale media-kanalen of website van Funky Town vzw, van de optredende artiesten of de stad Herentals. Indien je een foto wenst te laten verwijderen, kan je hiervoor contact opnemen met info@funkytownfestival.be .

Artikel 6 

Op vraag van de inrichters moet men te allen tijde een geldig toegangsbewijs kunnen voorleggen. Indien iemand geen geldig toegangsbewijs kan voorleggen moet deze de terreinen van Funky Town verlaten. 

Artikel 7 

Bij afsluiting van het terrein om veiligheid of andere reden, kunnen ook de mensen met een geldig toegangsbewijs de toegang tot de terreinen van Funky Town ontzegd worden (eventueel tijdelijk). 

Artikel 8

Bij vaststelling van een misdrijf worden steeds de politiediensten op de hoogte gebracht.

Artikel 9

Artikel 10

Maatregelen vanwege overheden.

De organisatie van Funky Town leeft de verplichtingen, richtlijnen en aanbevelingen van de overheden na (bvb. Corona-maatregelen). Deze kunnen in de aanloop naar of tijdens het festival op elk moment wijzigen. Dergelijke wijzigingen en de eventuele gevolgen van gewijzigde verplichtingen, richtlijnen en aanbevelingen van de overheid waar wij geen controle over hebben, geven geen recht op annulatie, vergoeding, compensatie of terugbetaling.

Ga terug
Funky Town VZW - 2200 Herentals - BE0798312176
HuisreglementPrivacy beleidWebsite by SoeneOnline marketing by Boester